Σε γενικη συνελευση καλει τα μελη της η Ενωση Συνταξιουχων ΙΚΑ Ροδοπης

Προσκλητήριο συμμετοχής από τη διοίκηση του σωματείου

Σε Γενική Συνέλευσης καλεί τα μέλη της η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ροδόπης. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου και ώρα 10.00 στην αίθουσα «Φίλιππος» του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: 1ον) Απολογισμός δράσης, επόμενος προγραμματισμός, 2ον) Οικονομικός απολογισμός, 3ον) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Σε μήνυμά του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση καλεί τα μέλη του σωματείου και όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση. «Με την κριτική τους, τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων απ’ την προηγούμενη δράση μας, και στον καλύτερο προγραμματισμό μας για την επόμενη τριετία. Όχι μόνο για τα συνταξιουχικά μας, αλλά και για άλλα που μας απασχολούν, όπως η υγεία, ο πολιτισμός, η παιδεία και τα εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας» σημειώνει χαρακτηριστικά το Διοικητικό Συμβούλιο.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως «η δύναμη μας είναι το σωματείο μας, η Ομοσπονδία μας και η συνεργασία μας με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις και το εργατικό κίνημα. Να μην επιτρέψουμε τα  βάρη απ’ την κρίση της πανδημίας να γίνουν 4ο μνημόνιο και να φορτωθούν πάλι στις δικές μας πλάτες και των παιδιών μας».

Να σημειωθεί ότι έως τις 26 Ιουνίου 2021, καθημερινά εκτός Κυριακής και ώρες: πρωί 09:00 έως 12:00, απόγευμα 18:00 έως 20:00 στο Εργατικό Κέντρο θα βρίσκονται μέλη της Διοίκησης του σωματείου για εξυπηρέτηση των μελών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.