Σε εκτακτη γενικη συνελευση καλει τα μελη του ο Συλλογος Κατασκηνωτων Καμπινγκ Φαναριου

Σκοπεύει να αποστείλει ψήφισμα διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις στη λειτουργία του Κάμπινγκ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Κατασκηνωτών Κάμπινγκ Φαναρίου την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 11.00 στην είσοδο του Κάμπινγκ.

Μοναδικό θέμα της Ημερήσιας διάταξης θα είναι η λειτουργία του Κάμπινγκ.

Μετά την ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, θα εκδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο θα αποσταλεί στη Διοίκηση της ΕΤΑΔ και όπου αλλού αποφασισθεί.

Αιτία της διαμαρτυρίας είναι οι καθυστερήσεις στην παραχώρηση του κάμπινγκ από πλευράς ΕΤΑΔ , μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού που ανέδειξε διάδοχο, και ο κίνδυνος να μην λειτουργήσει καθόλου φέτος.

Οι κατασκηνωτές, που συνήθως έμπαιναν στο κάμπινγκ στις αρχές Ιουνίου, έχουν εκφράσει  πρόσφατα την ανησυχία τους για την εξέλιξη αυτή, έχοντας ζητήσει από την ΕΤΑΔ να λειτουργήσει με το παλιό καθεστώς φέτος το κάμπινγκ και ο ανάδοχος να «μπει» με την καινούρια χρονιά, έτσι ώστε να μην μείνει κλειστό φέτος το Κάμπινγκ, με ό,τι αυτό σημαίνει τόσο για τα έσοδα της ΕΤΑΔ, όσο και για την τοπική οικονομία του οικισμού, μιας και περίπου 300 άτομα θα «λείψουν» από την τουριστική της κίνηση για όλο το καλοκαίρι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.