Σε ειδικα διαμορφωμενη κρυπτη στο φορτηγο του

Έκρυβε 7 Σύριους 49χρονος Βούλγαρος

Συνελήφθη την Τρίτη τις πρωινές ώρες, στο 24ο χλμ της Εθνικής Οδού Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά υπηκόους Συρίας.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό ξυλοκάρβουνα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που ακολούθησε, διαπίστωσαν ότι ο δράστης προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, επτά άτομα, τα οποία είχε αποκρύψει, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.
 
Κατασχέθηκαν:
• ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, • το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ και 25 λέβα Βουλγαρίας, • ένα κινητό τηλέφωνο
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου. 

Δύο διαρρήξεις σε επιχειρήσεις της Καβάλας τα ξημερώματα της Τρίτης

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο διαρρήξεις σε επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν την 4/5-5-2015, στο Χρυσοχώρι Καβάλας.
 
Συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι όπως προέκυψε από τις έρευνες, την 4/5-5-2015, διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, αφαιρώντας συνολικά από το εσωτερικό τους 22 σακιά με τσιμέντο, 250 πακέτα τσιγάρων, 100 συσκευασίες με καπνό και το χρηματικό ποσό των 380 Ευρώ.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα παραπάνω σακιά και μέρος από τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους. Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.