Σε διαβουλευση ο κανονισμος καθαριοτητας του Δημου Μαρωνειας-Σαπων

Έως τις 10 Μαϊου η κατάθεση των προτάσεων

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητάς του ο Δήμος Μαρωνείας –  Σαπών, με στόχο την κατάθεση προτάσεων από το σύνολο των ενδιαφερομένων πολιτών, προκειμένου όπως επισημαίνεται «να διαμορφωθεί ένας σεβασμός απ’ όλους» κανονισμός.

Το σχέδιο βρίσκεται ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου (ΕΔΩ) έως και τη Δευτέρα 10 Μαΐου και αφορά θέματα και κανόνες που αφορούν στην τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους του Δήμου και γενικότερα την αισθητική αναβάθμιση του τόπου και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις που θα κατατεθούν, θα ληφθούν υπόψη πριν την τελική διατύπωση της εισήγησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στην ανακοίνωσή του ζητά την ενεργό συμμετοχή όλων, προκειμένου ο Κανονισμός Καθαριότητας που θα διαμορφωθεί να είναι σεβαστός απ’ όλους με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail [email protected] με τη σημείωση «Διαβούλευση Κανονισμού Καθαριότητας».

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ν. Γκαρτσώνη (τηλ. 25323 50111).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.