Σχολικοι σκακιστικοι αγωνες στην Κομοτηνη

Στις 5 Μαρτίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κομοτηνής σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής, προκηρύσσει τους Προκριματικούς Αγώνες Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Σχολικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος 2017.
 
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 5 Μαρτίου από τις 10.30-14.00 στις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Οι μαθητές θα αγωνιστούν ανά τάξη. Σε περίπτωση που σε κάποια τάξη υπάρξει μικρός αριθμός συμμετεχόντων, αυτοί θα αγωνιστούν μαζί με μαθητές της αμέσως μεγαλύτερης ή μικρότερης τάξης χωρίς να επηρεάζεται η τελική κατάταξη των αθλητών της τάξης που συμμετέχει.
 
Το σύστημα αγώνων είναι το Ελβετικό, πέντε γύρων ενώ ο χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη έχει οριστεί στα 15 λεπτά.
 
Ο πρώτος, δεύτερος και τρίτος νικητής κάθε τάξης θα κερδίσει μετάλλιο, όπως επίσης και το 1ο κορίτσι κάθε τάξης. Παράλληλα οι τέσσερις πρώτοι νικητές κάθε τάξης καθώς και το πρώτο κορίτσι θα προκριθούν στους ημιτελικούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου στις Σέρρες. 

Δηλώσεις συμμετοχής 

Οι διευθυντές των σχολείων ή οι υπεύθυνοι που θα οριστούν θα συγκεντρώσουν τα ονόματα των ενδιαφερομένων μαθητών ανά τάξη, και η κοινοποίηση τους θα γίνει στο e-mail: [email protected] έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων την Κυριακή 5 Μαρτίου έως τις 10.25 με βάση τους πίνακες ανά τάξη που θα έχουν αναρτηθεί στον χώρο των αγώνων.
 
Σημειώνεται ότι οι μετακινήσεις και η κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων των μαθητών θα γίνουν με ευθύνη των γονέων τους.
 
Info
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972915999 (Γιώργος Νικολαΐδης), 6993088067 (Δημήτρης Μακίδης), 6974848062 (Νίκος Φωτεινιάς).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.