Σχολικα ειδη στο Κεντρο Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας προσεφερε η ΔΕΜΠ Κομοτηνης

Σελίμ Ισά: «Στο Κέντρο εκτελείται σπουδαίο έργο χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς»

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, επισκέφθηκε την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής και ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της διοίκησης του κέντρου προσέφερε σχολικά είδη για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών του κέντρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης το Δ.Σ της ΔΕΜΠ Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας κ. Καζάκου και τον Διευθυντή και Επιστημονικό υπεύθυνο των Παιδικών Χωριών κ. Βαφέα.

«Διαπιστώσαμε ότι στο κέντρο υλοποιείται ένα σπουδαίο έργο από το επιστημονικό προσωπικό, με συστηματική και επιστημονική προσέγγιση όλων των κοινωνικών προβλημάτων» τόνισε σε δηλώσεις το ο πρόεδρος της ΔΕΜΠ Κομοτηνής κ. Σελίμ Ισά.

Παράλληλα προσέθεσε πως «εμείς εκπροσωπώντας το φορέα μας προσφέραμε τσάντες και σχολικά είδη προκειμένου να συνδράμουμε στην στήριξη των οικογενειών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε την κ.Καζάκου, τον κ. Βαφέα και το προσωπικό του Κέντρου Στήριξης, για το σπουδαίο έργο που εκτελείται χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς. Δεσμευόμαστε να σταθούμε αρωγοί συμβάλλοντας συστηματικά και στις επόμενες δράσεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.