Σχολικα ειδη για οικογενειες που βρισκονται σε αναγκη

Συγκεντρώνει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

Και φέτος, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS διοργανώνουν δράση για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει το Κέντρο.
 
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σχολικά είδη, όπως τσάντες, τετράδια και βασική γραφική ύλη. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά κατά τη διάρκεια του έτους από το Κέντρο.
 
Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012 και πλαισιώνεται από Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Αποτελεί τη μοναδική δομή στην ευρύτερη περιοχή που προσφέρει ολοκληρωμένες ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες στην κατεύθυνση της πρόληψης.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν χρειάζεται να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που βρίσκεται στην οδό Σκεπαστού 7-11, ή στο 2531082788, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.