Σχολειο Βασικων Γνωσεων απο το Παραρτημα Ροδοπης της Ελληνικης Ομαδας Διασωσης

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την έναρξη Σχολείου Βασικών Γνώσεων για το έτος 2016-2017 εξέδωσε το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που εδρεύει στην Κομοτηνής
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικών στις εξής θεματικές: Πρώτες Βοήθειες, Ορεινή Διάσωση, Τακτικές Αεροδιάσωσης, Ασφάλεια στο Υγρό Στοιχείο, Αντιμετώπιση Μαζικών Καταστροφών, Τηλεπικοινωνίες, Επιβίωση, Προσανατολισμός και Μετεωρολογία.
 
Σε όσους ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευση παραδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Σχολής Βασικής Εκπαίδευσης και παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής τους και δραστηριοποίησής τους ως ενεργά μέλη του Παραρτήματος Ροδόπης της ΕΟΔ. Την εκπαίδευση μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι δεν ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δυναμικό της Ε.Ο.Δ. αλλά θα ήθελαν να αποκτήσουν τις γνώσεις για όσα από τα θέματα απασχολούν σε έκτακτες και επείγουσες καταστάσεις.
 
Επισημαίνεται ότι βασική προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6977506972 και 6979332088, μέσω μηνύματος στην σελίδα του Παραρτήματος Ροδόπης της ΕΟΔ στο facebook ή να μπουν στην εφαρμογή που θα βρουν κάτω από τις φωτογραφίες της σελίδας στο facebook με τον τίτλο «Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης» και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα πεδία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.