Σχεδον ετοιμο το Δημοτικο Μεγαρο Σαπων

Έχουν προχωρήσει σημαντικά οι επισκευές, με την «επιστροφή» του Δήμου να αναμένεται από την νέα χρονιά

Σχεδόν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Δημαρχείο Σαπών, το οποίο εδώ και μερικά χρόνια έχει κλείσει για τις εργασίες αυτές.

Το δημαρχιακό κατάστημα Σαπών το οποίο κατασκευάστηκε το 1951, ανακαινίστηκε για πρώτη φορά το 1997. Οι εργασίες που εκτελούνται σήμερα στο κτίριο αποτελούν τη δεύτερη ουσιώδη ανακαίνιση του με στόχο τη διαμόρφωση λειτουργικών χώρων μακροχρόνιας αντοχής. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η μεγάλη αίθουσα θα διαμορφωθεί σε χώρο γραφείων.

Ήδη οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται και το γραφείο Δημάρχου, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται, με τον Δήμαρχο κ Ντίνο Χαριτόπουλο να υποδέχεται πρόσφατα σε αυτό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

Οι υπόλοιπες εργασίες, που αφορούν κυρίως το ισόγειο, έχουν και αυτές σχεδόν ολοκληρωθεί, με το τέλος τους να προσδιορίζεται πριν το τέλος του έτους.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται στο παλιό κτίριο της Δ.Ο.Υ Σαπών, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι υπηρεσίες του Δήμου, και με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, κάποιες από αυτές θα επιστρέψουν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αν και το κτίριο της Δ.Ο.Υ. θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται, μιας και έχει παραχωρηθεί δωρεάν στο Δήμο για αυτό ακριβώς το λόγο.

Έτσι κάποιες υπηρεσίες θα επιστρέψουν στο παλιό κτίριο, ενώ θα υπάρχει ο χώρος και η δυνατότητα στο καινούριο για την ενίσχυση και τη στέγασή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.