«Σας ευχαριστουμε για ολα οσα προσφερετε στα παιδια μας!»

Θερμές ευχαριστίες από τον σύλλογο γονέων του Δημοτικού Κοσμίου προς τους δασκάλους για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού

Δημόσιες ευχαριστίες προς τους εκπαιδευτικούς και την καινούρια διευθύντρια του σχολείου κ. Ανδρονίκη Παντελίδου, απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Οκτωβρίου. Αυτή η μέρα έχει ως στόχο να τιμήσει τους εκπαιδευτικούς και να αναγνωρίσει τη σημαντική συνεισφορά τους στην εκπαίδευση και την κοινωνία.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών ξεκίνησε να εορτάζεται το 1994 και είναι μία πρωτοβουλία της UNESCO. Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος, καθώς είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των νέων γενεών. Η εργασία τους, που είναι ένα λειτούργημα για την κοινωνία, είναι συχνά απαιτητική και απαιτεί προσήλωση, αφοσίωση και ενέργεια για να διδάξουν, να ενθαρρύνουν την κριτική σκέψη και να εμπνεύσουν τους μαθητές τους.

Θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το έργο που επιτελούν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επισημαίνει στο μήνυμά του: «η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών μας υπενθυμίζει την ανάγκη να επενδύουμε στην εκπαίδευση και να υποστηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς, καθώς η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο για την ανάπτυξη και την πρόοδο μιας κοινωνίας. Η εκπαίδευση είναι ένα κλειδί για την επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας και οι εκπαιδευτικοί είναι τα άτομα που πρέπει να υποστηριχθούν και να ενθαρρυνθούν στο έργο τους για το κοινό καλό.

Χρόνια σας πολλά δάσκαλοι! Χρόνια σας πολλά εκπαιδευτικοί του Κοσμίου!

Χρόνια σας πολλά κ. Δ/ντρια Ανδρονίκη Παντελίδου!

Σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρετε στα παιδιά μας!».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου Ανδριάνα Δελέγκου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.