Σαπες: Καταθεση στεφανων και παρελαση για την 25η Μαρτιου

Πλήθος κόσμου στην πρώτη στην ουσία επέτειο η οποία τιμάται σε μεγαλύτερες συνθήκες «κανονικότητας» μετά από δύο χρόνια

Με τα νεοϊδρυθέντα τμήματα της Φιλαρμονικής του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών ξεκίνησε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στις Σάπες.

Είχε προηγηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, παρουσία της πολιτικής, στρατιωτικής ηγεσίας της περιοχής, καθώς και εκπροσώπων φορέων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Σαπών κ.Δημήτρης Καρακύριος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον χώρο του μνημείου Ηρώων, ενώ η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί με την συμμετοχή της μαθητιώσας νεολαίας, πολιτιστικών συλλόγων καθώς και των ενόπλων δυνάμεων.

Μετά το πέρας της παρέλασης στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες Χρόνια Πολλά, υπογραμμίζοντας πως η σημερινή επρόκειτο για την πρώτη στην ουσία επέτειο η οποία τιμάται σε μεγαλύτερες συνθήκες «κανονικότητας» και με την δια ζώσης συμμετοχή πολιτών, μετά από δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας.

Ο ίδιος υπογράμμισε και την συμμετοχή των νεοϊδρυθέντων τμημάτων της Φιλαρμονικής του Δήμου, τόσο στην παρέλαση των Σαπών όσο και τις Ξυλαγανής, ευχόμενος την επόμενη χρονιά η επέτειος της 25ης Μαρτίου «να μας βρει με Ειρήνη, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κορωνοϊό και με καλύτερη οικονομική κατάσταση».

Δείτε την παρέλαση και τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών όπως την κατέγραψε ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.