Σακια με ναρκωτικα εκρυβε στο μαντρι του 53χρονος στη Σαμοθρακη

Κατασχέθηκαν 1.112,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 κυνηγετικό όπλο

Συνελήφθη την Κυριακή το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Σαμοθράκης Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 53χρονος κατηγορούμενος για αποθήκευση, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
 
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, έρευνα στο ποιμνιοστάσιο του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,1 γραμμαρίων και 1 κυνηγετικό όπλο.
 
Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης, επιμελώς κρυμμένα, στον εξωτερικό χώρο του ποιμνιοστασίου 2 σακιά, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.100 γραμμαρίων, τα οποία και κατέσχεσαν.
 
Σημειώνεται ότι στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης των όπλων, καθόσον, όπως προέκυψε, είναι ο ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου, που κατείχε ο 53χρονος.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

5 Σύριους με τα ανήλικα παιδιά τους συνέλαβε η αστυνομία στα διόδια Ιάσμου 

Με πλαστές ταυτότητες μπήκαν παράνομα στη χώρα

Συνελήφθησαν την Τρίτη τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (διόδια Ιάσμου), στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, πέντε υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 44, 36, 30 (άντρες), 37 και 29 (γυναίκες) ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
 
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, διαπίστωσαν ότι οι δράστες, που συνόδευαν τρία ανήλικα παιδιά, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ κατείχαν και επέδειξαν σε αυτούς, 6 πλαστά δελτία ταυτότητας, των αρχών της Βουλγαρίας.
 
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

7 κάδους απορριμμάτων έκανε στάχτη 19χρονος στη Δράμα

Συνελήφθη τη Δευτέρα το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 19χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές.
 
Συγκεκριμένα, ύστερα από συντονισμένες έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, με χρήση αναμμένου τσιγάρου και αναπτήρα, προκάλεσε πυρκαγιά σε επτά κάδους απορριμμάτων – ανακύκλωσης, στη Δράμα, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους.
 
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένας αναπτήρας, ο οποίος και κατασχέθηκε.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 

21χρονος στην Καβάλα διέρρηξε το αμάξι Βούλγαρου και έκλεψε χρήματα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που διαπράχθηκε, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 το μεσημέρι, στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 21χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 1 τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 λέβα Βουλγαρίας και 170 ευρώ καθώς και διάφορα έγγραφα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Ακολούθως ο 21χρονος επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 2 άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορφανίου για την ταυτοποίηση των συνεργών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.