Σ.Δεμιρης: Ευκολα αλλα με μικρες «παγιδες» τα θεματα των Οικονομικων

Ο καθηγητής του Φροντιστηρίου «2001 Ορόσημο» επί των φετινών θεμάτων στο μάθημα των Οικονομικών

Στο μάθημα της Οικονομίας εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στην αυλαία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.

Τα φετινά θέματα στο Μάθημα των Οικονομικών όπως εξήγησε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο Καθηγητής του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «2001 Ορόσημο» κ. Σάκης Δεμίρης ήταν θέματα ναι μεν εύκολα, με διαβαθμισμένη ωστόσο δυσκολία και μικρές «παγίδες» στις οποίες φαίνεται ότι θα κριθούν και οι άριστες βαθμολογίες.

Όπως εξήγησε ο ίδιος αναλυτικότερα και φέτος «τα θέματα ήταν σχετικά καλά, με διαβάθμιση και κάποιες παγίδες,  ωστόσο ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να γράψει άριστα».

Ο ίδιος εξήγησε πως οι υποψήφιοι συνάντησαν μεγαλύτερη δυσκολία στο τέταρτο θέμα καθώς αντίστοιχη άσκηση δεν είχε μέχρι στιγμής εξεταστεί ποτέ στις Πανελλαδικές, ενώ και στο πρώτο θέμα υπήρχε ένα ερώτημα «Σωστού – Λάθους» το οποίο μπέρδεψε τους μαθητές.

Ο διαθέσιμος χρόνος σύμφωνα με τον ίδιο ήταν επαρκής, ενώ και τα θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα.

Κληθείς να εκτιμήσει τις αποδόσεις των μαθητών ο κ. Δεμίρης εξήγησε πως αναμένεται να υπάρχουν αρκετοί αριστούχοι, με βαθμολογίες άνω του 18, ενώ αναμένονται και αρκετοί που θα αγγίζουν το 20.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.