Ροδοπη: Παραταση για τις αντιρρησεις στους δασικους χαρτες

Νέα καταληκτική ημερομηνία η 31η Ιουλίου

Τροποποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δασών Ροδόπης η πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του Δασικού Χάρτη των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων Κομοτηνής, Ιάσμου, Μαρωνείας – Σαπών και Αρριανών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, κατά το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων παρατείνεται έως την 31η Ιουλίου 2022, ημέρα Κυριακή.

Για τον αναρτημένο δασικό χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο»: (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), µέσω της οποίας, και µόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτού.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων, παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη, που βρίσκεται στην έδρα της Διεύθυνσης Δασών Ροδόπης, 3ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, 69100, Κομοτηνή, τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 7:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.