Ροδοπη: Κατεβηκε να αλλαξει λαστιχο και βρεθηκε με χειροπεδες

Η βλάβη στο ελαστικό πρόδωσε την εγκληματική δραστηριότητα Μολδαβού διακινητή - Μετέφερε παράνομα στη χώρα 16 άτομα

Συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 27χρονος υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι άτομα. Δώδεκα από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και τέσσερις υπήκοοι Συρίας.
 
Αναλυτικότερα, την Τετάρτη το πρωί, οι αστυνομικοί, εντόπισαν σε επαρχιακή οδό, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, δεκαέξι άτομα ενώ σε κοντινή απόσταση από το σημείο, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, εντοπίστηκε ένα ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ο 27χρονος.
 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 27χρονος, οδηγώντας το παραπάνω όχημα, προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα, τους δεκαέξι, τους οποίους αποβίβασε στο σημείο, λόγω βλάβης ελαστικού του οχήματος.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.