«Ραδιοπειρατη» συνελαβε η αστυνομια στην Ξανθη

Εξέπεμπε παράνομα πάνω σε άλλη συχνότητα

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 48χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.
 
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με υπαλλήλους της Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (Ε.Ε.Τ.Τ.) και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα σε πάρκο κεραιών, στην Ξάνθη, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι εξέπεμπε παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός, ιδιοκτησίας του 48χρονου, καθώς επίσης ότι ο δράστης είχε καταλάβει παράνομα έτερη συχνότητα.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 5 ηλεκτρονικές συσκευές
• 2 συστήματα κεραιών εκπομπής
• 2 κεραίες
 
Σημειώνεται ότι ο 48χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

Τρία μαγαζιά της Ξάνθης έβαλε στο «μάτι» 21χρονος διαρρήκτης

«Σήκωσε» το ταμείο από τη μία• δεν κατάφερε να διαρρήξει τις άλλες δύο
 
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία διάρρηξη επιχείρησης και δύο απόπειρες, που διαπράχθηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 3 Μαΐου, στην πόλη της Ξάνθης.
 
Για την υπόθεση συνελήφθη Την Τετάρτη το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, διέρρηξε επιχείρηση, στην Ξάνθη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες δύο επιχειρήσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
 
Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.