Πυροτεχνηματα και βεγγαλικα πουλουσε παρανομα στο καταστημα της 41χρονη στον Εβρο

Κατασχέθηκαν 4.399 παιδικά αθύρματα και 520 πυροτεχνήματα

Συνελήφθη, την Παρασκευή το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 41χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την δράστιδα, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κατάστημά της, εντόπισαν να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση:
• 4.399 παιδικά αθύρματα
• 520 πυροτεχνήματα
 
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη πυροτεχνίας.
 
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Ξάνθη για τη σύλληψη δύο κλεφτών

Μπήκαν σε μάντρα υλικών αλλά τους κατάλαβε ο ιδιοκτήτης και ειδοποίησε την αστυνομία
 
Συνελήφθησαν την Παρασκευή το βράδυ, σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.
 
Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε μάνδρα υλικών οικοδομής, που βρίσκεται σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης και επιχείρησαν να την διαρρήξουν, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς.
 
Αμέσως οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία τους, επιβιβάστηκαν στο όχημά τους, και τράπηκαν σε φυγή, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, πλην όμως προσέκρουσαν σε τσιμεντένιο τοιχίο και συνελήφθησαν.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη, καθώς επίσης και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας λοστός και ένα εργαλείο.
 
Σημειώνεται ότι σε βάρος τους εκκρεμούσε από μία καταδικαστική απόφαση, καθώς επίσης ότι και οι δύο έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Ναρκωτικά «ξετρύπωσε» αστυνομικός σκύλος από τα σπίτια δύο ατόμων 

Κατασχέθηκαν 386 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο άτομα, ένας
40χρονος και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν ότι η 30χρονη κατείχε, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
 
Σε έρευνες που ακολούθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και μία ζυγαριά.
 
Συγκεκριμένα, στην οικία του 40χρονού, βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,5 γραμμαρίου, ενώ η 30χρονη εντοπίσθηκε να κατέχει σε δύο οικίες, δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 380 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Ηρωίνη «εισαγωγής» για έναν 29χρονο στην Καβάλα 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 105,6 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και φαρμακευτικά δισκία

Συνελήφθησαν την Κυριακή το μεσημέρι, στη Νέα Καρβάλη και τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 29χρονος ημεδαπός και ένας 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
 
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που οδηγούσε, εντόπισαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 102,8 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες όπως προέκυψε εισήγαγε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν επίσης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.
 
Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι, τον εντόπισαν να κατέχει ναρκωτικές ουσίες, ενώ όπως προέκυψε, την Κυριακή το μεσημέρι, προμηθεύτηκε, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 35χρονο ποσότητα ηρωίνης.
Συγκεκριμένα, τον εντόπισαν να κατέχει στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και την οικία του, μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 2,8 γραμμαρίων, 2,5 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX και SUBOXONE, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
 
Συνολικά κατασχέθηκαν:
 
• 2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 105,6 γραμμαρίων
• 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
• 2,5 φαρμακευτικά δισκία
• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
• 4 κινητά τηλέφωνα
• 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.