Πυρκαγια σε δωμα οικιας στην οδο Δ. Κηπουρου (+Gallery)

Η πυρκαγιά κατέστρεψε μεγάλο μέρος του δώματος, όμως χάρη στην παρέμβαση της πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε σε άλλες οικίες

Αναστάτωση προκάλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου στην οδό Δημητρίου Κηπουρού η φωτιά που ξέσπασε στο δώμα οικίας στην οδό Δημητρίου Κηπουρού.
 
Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 3.15 για την πυρκαγιά, και δύο οχήματα έσπευσαν αμέσως στο χώρο. Ο αξιωματικός υπηρεσίας έφτασε στο χώρο και αμέσως κάλεσε ενισχύσεις, με συνολικά έξι οχήματα και 17 άνδρες να επεμβαίνουν στην Πυρκαγιά.
 
Να τονιστεί ότι στην οικία φέρεται να μένουν έξι άτομα, ένα ζευγάρι, τα δύο τους παιδιά και δύο γονείς τους.
 
Όπως σημείωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ροδόπης κ. Κώστας Παπάζογλου η φωτιά τέθηκε τελικά υπό έλεγχο μετά από περίπου μία ώρα, με τους άνδρες της υπηρεσίας να πραγματοποιούν στη συνέχεια αποκάθαρση.
 
Όπως τόνισε ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, μιας και μια γυναίκα δήλωσε πως είναι έγκυος και αισθάνθηκε αδιαθεσία, για αυτό και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
 
Η κατάσβεση της πυρκαγιά, που ξέσπασε στο δώμα της μονοκατοικίας, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από ετερογενή υλικά, διενεργήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με την πυροσβεστική να εμποδίζει την επέκταση της σε άλλες οικίες.
 
Η υπηρεσία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.