Ψηφιακη πλατφορμα απο τον ΦΙΠΑΙΣ

Για την κάλυψη παιδαγωγικών αναγκών

Την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα κάλυψης παιδαγωγικών αναγκών δημιουργεί για την περιοχή ο «Φιλεκπαιδευτικός Παιδαγωγικός Σύλλογος Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας – ΦΙΠΑΙΣ». «Δημιουργούμε τοπικό δίκτυο ειδικών επιστημόνων σε θέματα που αφορούν το παιδί έτσι ώστε ο κάθε γονέας να μπορεί να καλύψει εύκολα, γρήγορα και με την επιστημονική υπευθυνότητα του συλλόγου τις ανάγκες του παιδιού του» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος, εξηγώντας το νέο του εγχείρημα.
 
Οι γονείς που θέλουν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της πλατφόρμας μπορούν στέλνοντας εισερχόμενο μήνυμα στην ομώνυμη σελίδα του συλλόγου στο facebook ή να καλέσουν στο 6983301766 περιγράφοντας τις ανάγκες των παιδιών που ενδιαφέρονται να καλύψουν, από τις πιο απλές (π.χ. μελέτη στο σπίτι) μέχρι πιο εξειδικευμένες (π.χ. παράλληλη στήριξη), και ο Σύλλογος δωρεάν θα βρει τον καταλληλότερο άνθρωπο.
 
Επίσης οι εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, φιλόλογοι, μαθηματικοί, καθηγητές ξένων γλωσσών, ειδικοί παιδαγωγοί, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, γυμναστές ή οποιασδήποτε άλλη σχετική ειδικότητα, μπορούν να στείλουν εισερχόμενο μήνυμα στην ομώνυμη σελίδα του Συλλόγου στο facebook προκειμένου να καταχωρηθούν στην πλατφόρμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.