Ψαθαδες Εβρου: Κατασχεθηκαν περισσοτερα απο 67 κιλα κανναβης

Τέσσερις αλλοδαποί προσπαθούσαν να τα περάσουν στην Τουρκία μέσω του ποταμού

Περισσότερα από 67 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας την Τετάρτη (16-2-2022) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή των Ψαθάδων Έβρου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, καθώς επίσης για παράνομη είσοδο στη χώρα και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εντόπισαν τους δράστες να κατέχουν έξι σάκους με πενήντα έξι συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 67 κιλών και 620 γραμμαρίων με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου. 

Σημειώνεται ότι οι δράστες οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και μία πλαστική βάρκα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.