Ψαχνοντας την ευτυχια στην Κομοτηνη

Οι εθελοντές του Europe Direct ΑΜΘ σε δράση για την Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας

300 νέοι έρχονται στην Κομοτηνή για την Περιφερειακή Συνάντηση Νέων τον Μάιο

Είστε ευτυχισμένοι; Και τι σημαίνει για εσάς ευτυχία; Αυτές ήταν οι δυο ερωτήσεις που έκαναν σε περαστικούς στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής αλλά και την οδό Βενιζέλου, το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου, εθελοντές και μέλη του Europe Direct ΑΜΘ.

Μετά από όλες τις δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, αλλά και την ανασφάλεια και το φόβο που υπάρχει εξαιτίας όλων αυτών των καταστάσεων στους νέους, θέλουν να αλληλοεπιδράσουν με τον κόσμο, να τους ρωτήσουν για την ευτυχία, σε συνεργασία με την κοινότητα νέων, σημείωσε η κ. Ηράκλεια Γκατζίνη, στέλεχος του Europe Direct ΑΜΘ.

Η δράση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του ανοίγματος στην τοπική κοινωνία του γραφείου, που συστάθηκε πρόσφατα, με την κ. Γκατζίνη να τονίζει πως νέοι και φοιτητική κοινότητα είναι ιδιαίτερα ενεργοί.

Όμως και το γραφείο προσβλέπει να είναι σε επαφή με όλους τους πολίτες της Κομοτηνής, με δράσεις που δεν προσανατολίζονται αποκλειστικά στα Ευρωπαϊκά, ενώ με εργαλείο τις διεθνείς και ευρωπαϊκές ημέρες, όπως για παράδειγμα η ημέρα της Ευτυχίας, στοχεύουν να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους.

Αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται για την Περιφερειακή Συνάντηση Νέων τον Μάιο στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 300 νέων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.