Πρωτοι στη ζωη πρωτοι και στον χορο

Την πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Κομοτηνής μετά ζωντανής μουσικής και χορού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το μεσημέρι της Κυριακής, το 1ο και 2ο ΚΑΠΗ του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Chris & Eve, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα. 

Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Όλοι εμείς οι νεότεροι υποκλινόμαστε απέναντι στο πρόσωπο και τη δουλειά σας» 

Ο κ.κ. Παντελεήμων ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του προέδρου και της αντιπροέδρου του ΚΕΜΕΑ κ.κ. Γιάννη Γκαράνη και Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, υπογραμμίζοντας αμέσως μετά την προσφορά των ηλικιωμένων στην ανατροφή των παιδιών και των εγγονιών τους, δηλώνοντας πως «όλοι εμείς οι νεότεροι υποκλινόμαστε απέναντι στο πρόσωπο και τη δουλειά σας», προτρέποντάς τους «να πηγαίνετε εκδρομές, να φεύγετε από το σπίτι σας, να ξεχνάτε και να διασκεδάζετε». 

Γιάννης Γκαράνης «Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε τα μέλη μας και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας του δήμου μας

Ως μία ευκαιρία γιορτής αλλά και απολογισμού της δουλειάς και του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής από τα ίδια τα μέλη του, χαρακτήρισε την εκδήλωση ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Γκαράνης, τονίζοντας πως «και το 2017 συνεχίζουμε τις δράσεις μας, τόσο σε ό,τι αφορά τη συνταγογράφηση, τις φυσικοθεραπείες, τις κατασκηνώσεις, τις εκδρομές, τις ενημερωτικές ομιλίες, ενώ το προηγούμενο έτος εγκαινιάσαμε και την χορωδία του Β’ ΚΑΠΗ, η οποία θα διευρυνθεί και στο Α’ ΚΑΠΗ».
 
«Είμαστε και θα είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση να βοηθήσουμε τα μέλη μας και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας του δήμου μας» επεσήμανε και ευχήθηκε «τα ΚΑΠΗ να αποτελούν για όλους ένα δεύτερο σπίτι και έναν χώρο ζεστασιάς στον οποίο μπορούν να περάσουν λίγες δημιουργικές ώρες».
 

Τις ευχές της για μία καλή και δημιουργική χρονιά απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους και η κ. Στογιαννίδου, εξαίροντας και τις πολύ σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλουν τόσο η Διοίκηση όσο και το προσωπικό του ΚΕΜΕΑ «για να γεμίζουμε την καθημερινότητά σας όσο πιο δημιουργικά μπορούμε και να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για όλους».
 
Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος τη ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, καθώς και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο Κομοτηνής κ. Νίκος Φακιρίδης, με τη σύζυγό του. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.