Πρωτοχρονιατικη Βασιλοπιτα στην ΠΕ Ροδοπης

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ και επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής» Αντώνης Γραβάνης έτυχε το φλουρί

Την βασιλόπιτά της έκοψε, όπως είθισται, την πρώτη μέρα του χρόνου, η ΠΕ Ροδόπης, μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας.

Έτσι το πρωί της Κυριακής 1 Ιανουαρίου οι αρχές της Ροδόπης, από βουλευτές και Δημάρχους και εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας, του στρατού και του επαγγελματικού κόσμου της πόλης, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα να ευλογεί τη βασιλόπιτα.

Οικοδεσπότης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο οποίος τόνισε πως αφήνουν πίσω το παρελθόν, και ατενίζουν με αισιοδοξία το κοινό μέλλον, ένα μέλλον με ελπίδα, προοπτική και ανάπτυξη.

Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα πως οι εκλογικές αναμετρήσεις που φέρνει το 2023, να γίνουν σε καλό κλίμα και χωρίς υπερβολές, με στόχο την πρόοδο της περιοχής.

Να σημειωθεί πως το φλουρί κέρδισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κομοτηνής κ. Αντώνης Γραβάνης ο οποίος σε μήνυμά του τόνισε πως «το 2023 μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που έχει ανάγκη η Κομοτηνή!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.