«Πρωταθλητρια» και στις πανελλαδικες

Η Κομοτηναία Χαραλαμπία Ελευθερίου πέτυχε την πρωτιά στα ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ

Από την Κομοτηνή ήρθε ακόμα μία πρωτιά στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις καθώς η πρώτη εισαχθείσα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με την εντυπωσιακή επίδοση των 20.491 μορίων, είναι από την Κομοτηνή.
 
Ο λόγος για την Χαραλαμπία Ελευθερίου, η οποία κατάφερε να επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής συγκεντρώνοντας 17.597 μόρια στα «τυπικά» μαθήματα των πανελλαδικών, τα οποία και «ενίσχυσε» με τα μόρια που πέτυχε από τα αθλήματα στα οποία εξετάστηκε έπειτα.
 
Για την ίδια η επιλογή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ήταν μονόδρομος, όπως δήλωσε, μιλώντας στον «ΠτΘ» καθώς το ήθελε «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου» αλλά και από την ενασχόλησή της με τον πρωταθλητισμό ούσα μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ Πρωταθλητών.
 
Μονόδρομος και η επιλογή του Τμήματος του ΔΠΘ καθότι όπως εξήγησε πρόκειται για το καλύτερο τμήμα ΤΕΦΑΑ σε όλη την Ελλάδα, «ενώ μου προσφέρει και την ιδανική δυνατότητα να συνεχίσω κανονικά το πρόγραμμα και τις προπονήσεις μου στον ΠΑΣ Πρωταθλητών». 
 
Η υψηλή της βαθμολογία δεν επηρέασε ούτε στιγμή την επιλογή της ως προς την σχολή της επιθυμίας της, εξ ου και δήλωσε μία και μοναδική Σχολή, ενώ η πρωτιά που κατέκτησε όπως δήλωσε της δημιουργεί μεγαλύτερες ευθύνες στο να συνεχίσει να «πρωτεύει», ούσα πλέον φοιτήτρια, και εντός της Σχολής.
 
 Η ίδια δήλωσε υπέρμαχος της παραμονής των νέων στην Ελλάδα, ειδικά για τον τομέα που επέλεξε καθώς όπως δήλωσε «ο εγχώριος αθλητισμός χρειάζεται βοήθεια, την οποία εμείς μπορούμε να προσφέρουμε» για να καταλήξει λέγοντας πως σε ό,τι αφορά την  «εξειδίκευσή» της εντός της Σχολής, η αποκατάσταση και η ειδική αγωγή θα αποτελέσουν τις πρώτες της επιλογές.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.