Προταση για αναβαθμιση των αυλων 19 σχολειων απο το Δημο Κομοτηνης

Θα κατατεθεί στο ΕΣΠΑ της ΑΜΘ και έχει προϋπολογισμό 2.240.000 ευρώ

Πρόταση χρηματοδότησης της αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου 19 σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Κομοτηνή και οικισμούς θα καταθέσει ο Δήμος Κομοτηνής στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Πρόκειται για την πρόσκληση με τίτλο «Ανάπτυξη / Αναβάθμιση Υποδομών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», στην οποία θα κατατεθεί η πρόταση του Δήμου Κομοτηνής για τις υποδομές των σχολείων, ύψους 2.240.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την πρόταση, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, μελετώντας όλα τα δεδομένα και έχοντας υπόψη τους όρους της πρόσκλησης, των προδιαγραφών , της νομοθεσίας και επίσης αξιολογώντας την υφιστάμενη κατάσταση κατάληξε ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις σε 19 διδακτήρια.

Τα 11 από αυτά είναι Δημοτικά σχολεία, τα 7 αφορούν την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το τελευταίο είναι το ΕΕΕΕΚ στους Υφαντές.

Έτσι παρεμβάσεις προγραμματίζονται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Δημοτικό Σχολείο, 5ο Δημοτικό Σχολείο, 6ο Δημοτικό Σχολείο, 9ο Δημοτικό Σχολείο, 10ο Δημοτικό Σχολείο, 12ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Ροδίτη, το Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου, το Δημοτικό Σχολείο Αιγείρου και το Δημοτικό Σχολείο Φαναρίου.

Στη δευτεροβάθμια παρεμβάσεων χρήζουν το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, το 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, το 1ο ΓΕΛ και 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής, το 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής, το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής, το 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής και το Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.