«Προσβολη η επισκεψη Σωρρα στην Κομοτηνη»

Αντιδράσεις από το σωματείο ΑμεΑ περιφερειακής ενότητας Ροδόπης

Την αντίδραση του νεοϊδρυθέντος σωματείου ΑμεΑ περιφερειακής ενότητας Ροδόπης επέφερε η γνωστοποίηση της επίσκεψης του Αρτέμη Σώρρα στην Κομοτηνή για τα εγκαίνια των γραφείων του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» που ηγείται.
 
«Τα υβρίδια, αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς» είχε πει σε σχετικές του δηλώσεις μεταξύ άλλων τον Σεπτέμβριο ο Αρτέμης Σώρρας, ενώ στις ίδιες δηλώσεις διαχώριζε τους ανθρώπους σε «ανάπηρους» και «κανονικούς».
 
Αυτή η δήλωση –τουλάχιστον κατακριτέα και καταδικαστέα – ήταν που επέφερε και την αντίδραση του προέδρου του Συλλόγου κ. Τρύφωνα Καρούτζου, ο οποίος στην ανακοίνωση που υπογράφει σημειώνει:
 
«Με αφορμή τον ερχομό και την προσπάθεια του Εθνικού Σωτήρα Αρτέμη Σώρρα για δημιουργία κόμματος στην Κομοτηνή, σε μια πόλη που αν μη τι άλλο θεωρείται προπύργιο για τη φιλικότητα και την προσβασιμότητα για άτομα με αναπηρία θεωρούμε σαν σωματείο ΑμεΑ περιφερειακής ενότητας Ροδόπης την παρουσία του στην πόλη μας το λιγότερο σαν προσβολή μετά τις τελευταίες δηλώσεις του για τους παραολυμπιακούς και τα άτομα με αναπηρία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.