Προσποιουνταν πως δεν ειχαν βενζινη και εξαπατουσαν πολιτες

Αντάλλασσαν «μαϊμού» χρυσά κοσμήματα με χρήματα

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών για απάτη.

Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες, την 10-3-2023 το πρωί στην Εθνική Οδό Δράμας – Κάτω Νευροκοπίου, με το πρόσχημα της έλλειψης χρημάτων και βενζίνης για το όχημά τους που βρισκόταν ακινητοποιημένο στην άκρη της οδού, επικαλούμενοι επείγουσα κατάσταση, κατάφεραν να πείσουν διερχόμενο ημεδαπό οδηγό να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, προσφέροντας του ως αντάλλαγμα χρυσά κοσμήματα τα οποία όπως διαπίστωσε στη συνέχεια ο παθών ήταν ψεύτικα.

Επιπλέον οι δράστες χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, το ίδιο πρωί επί της ανωτέρω οδού επιχείρησαν να εξαπατήσουν έναν ακόμα ημεδαπό οδηγό χωρίς να τα καταφέρουν, καθόσον αντιλήφθηκε την σε βάρος του απάτη.

Οι ανωτέρω δράστες εντοπίστηκαν την 31-3-2023 το πρωί στην Εθνική Οδό Δράμας – Κάτω Νευροκοπίου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο βραχιόλια, ένα ρολόι χειρός και χρηματικό ποσό. Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.