Προσπαθειες απο τον ΠΕΡΠΑΤΩ για παραχωρηση της πισινας του ΚΕΦΙΑΠ

Θέλει να μπορέσει να λειτουργήσει επιτέλους, μετά από χρόνια απραξίας

Να βρεθεί επιτέλους λύση ώστε να λειτουργήσει η πισίνα του ΚΕΦΙΑΠ, (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) προσπαθεί ο Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ, που έχει ξεκινήσει ξανά επαφές με την 4η ΥΠΕ για το θέμα.

Να θυμίσουμε πως η πισίνα, που κατασκευάστηκε μαζί με το κτίριο που στέγαζε το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ, ενώ επανειλημμένες προσπάθειες από διοικητές του Νοσοκομείου Κομοτηνής να προχωρήσει η στελέχωση για να μπορέσει να αξιοποιηθεί αυτή η ιδιαίτερα χρήσιμη δομή, δεν ευοδώθηκαν.

Εδώ και χρόνια ο ΠΕΡΠΑΤΩ, έχοντας ανάμεσα στους στόχους του την αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία, έχει κάνει προσπάθειες ώστε, ακόμα και αν δεν μπορεί να υπάρξει η κατάλληλη στελέχωση για τη λειτουργία της πισίνας, να παραχωρηθεί προς χρήση, ώστε να μπορέσει, με ιδίους πόρους ή μέσω προγραμμάτων, να μπορέσει να τη λειτουργήσει.

Όμως και αυτές οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Τώρα φαίνεται ότι η προσπάθεια ξεκινά και πάλι, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Σάκη Νταντανίδη. Ήδη βρίσκονται σε επαφές με την 4η ΥΠΕ, προσπαθώντας να βρουν εκ νέου φόρμουλα για την παραχώρηση, και εν τέλει τη λειτουργία, της συγκεκριμένης πισίνας, που για πάνω από μία δεκαετία θα μπορούσε να εξυπηρετήσει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ωφελούμενους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.