Προσωρινη στεγαση του Ειδικου Σχολειου στο Ροδιτη

Την παραχώρηση του παλαιού κτιρίου του δημοτικού παιδικού σταθμού στο Ροδίτη στον Σύλλογο «Άγιοι Θεόδωροι», για τις ανάγκες στέγασης του Ειδικού Σχολείου, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, υιοθετώντας απόφαση του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους της ηγεσίας του Συλλόγου.
 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων μέριμνας ΑΜΕΑ με νοητική υστέρηση Άγιοι Θεόδωροι κ. Νατάσα Λιβεριάδου σε σχετική δήλωσή της επισήμανε ότι ο υφιστάμενος χώρος που φιλοξενεί σήμερα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, δεν επαρκεί πλέον εξαιτίας της αύξησης τους αλλά και των διδασκόντων στην μονάδα. Για τον ίδιο λόγο και με αφορμή την είδηση για τη λειτουργία του νέου κτιρίου του δημοτικού παιδικού σταθμού στον Ροδίτη από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, η διοίκηση άδραξε την ευκαιρία, υποβάλλοντας αρμοδίως το ανάλογο αίτημα, για παραχώρηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων της δομής για τις ανάγκες στέγασης των μαθητών του Ειδικού Σχολείου.
 
Εν τω μεταξύ, όπως διευκρίνισε η κ. Λιβεριάδου, «στάσιμο» παραμένει το έργο για την ανέγερση της στέγης αυτόνομης διαβίωσης στην Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.