Προσωρινη αναστολη λειτουργιας για τα Μειονοτικα Δημοτικα σε Κρωβυλη και Ραγαδα

Λόγω μικρού αριθμού εγγραφέντων μαθητών

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας δύο δημοτικών σχολείων της Ροδόπης για το επερχόμενο σχολικό έτος 2017-2018 αποφάσισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Κεραμάρης. Η απόφαση πάρθηκε λόγω του πολύ μικρού αριθμού εγγραφέντων μαθητών και αφορά το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κρωβύλης και το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Ραγάδας.
 
Σύμφωνα με την απόφαση, οι μαθητές του σχολείου της Κρωβύλης θα φοιτήσουν στο διθέσιο Μειονοτικό Σχολείο Βέννας το οποίο θα λειτουργήσει ως τριτμήματο και οι μαθητές του Σχολείου της Ραγάδας θα φοιτήσουν στο διθέσιο Μειονοτικό Σχολείου Εσοχής.
 
Να σημειωθεί επιπλέον ότι με την απόφαση ορίζεται ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης να μεριμνήσει άμεσα για την ολοκλήρωση  των διαδικασιών μεταφοράς των μαθητών (οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί), καθώς και για την ενημέρωση της Διεύθυνσης των αναφερόμενων σχολείων, η οποία θα πρέπει να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες (μετεγγραφές μαθητών, μεταφορά αρχείου, βιβλίων και υλικού, σύνταξη πρωτοκόλλων παράδοσης – παραλαβής κλπ.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου υποδοχής των μαθητών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.