Προς την κορυφωση του εορτασμου των Ελευθεριων 2015(+ Gallery)

Υποδοχή της Iεράς Εικόνας της Θεομήτορος της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος στην Κομοτηνή, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση

Με την επίσημη υποστολή της Ιστορικής Σημαίας από τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ.Γιώργο Πετρίδη, με τη συμμετοχή της Μουσικής της XXI ΤΘΤ και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ. παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών, θρησκευτικών αρχών και της τοπικής ηγεσίας  των σωμάτων ασφαλείας συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την 95η  επέτειο ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό, ενώ λίγο μετά τις επτά έλαβε χώρα η υποδοχή της Σεπτής Εικόνας της Παναγίας στον χώρο προ του Δημαρχείου.

Στη συνέχεια ακολούθησε Ιερά Πομπή με τη συμμετοχή Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών,  Ιερού Κλήρου, Στρατιωτικών Τμημάτων, Οργανώσεων, Φοιτητικής – Μαθητικής Νεολαίας, Συλλόγων, Σωματείων και Λαού για τη μεταφορά της Ιερής Εικόνας από το Δημαρχείο, την οδό Ορφέως και την οδό Βενιζέλου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου εψάλη Μέγας Εσπερινός.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης κ.Ιωάννης Πανούσης, ο υφυπουργός Επικρατείας κ.Τέρενς Κουίκ, ο βουλευτής ν.Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς…η Πόλη» κ.Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ – τική Ανατροπή κ. Ελένη Λαφτσή, δημοτικοί  σύμβουλοι του Δήμου Κομοτηνής και περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της αστυνομικής και στρατιωτικής ηγεσίας της περιοχής. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.