Πρωην φοιτητρια του ΔΠΘ αναμεσα στα θυματα του δυστυχηματος στα Τεμπη

Αποφοίτησε από το ΤΕΕΠΗ μόλις τον Ιούνιο του 2022 με την καλύτερη βαθμολογία - Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Τμήματος

Ακόμα μια νέα κοπέλα περιλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η εκλιπούσα ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ΔΠΘ και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2022 με τη μεγαλύτερη μάλιστα βαθμολογία, διαβάζοντας τον νενομισμένο όρκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, πρόκειται για την 24xρονη Δήμητρα Καπετάνιου η οποία βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου και ήταν στην λίστα με τους αγνοούμενους της τραγωδίας, ενώ η σορός της τακτοποιήθηκε με την μέθοδο DNA.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν οι προξενικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα διευκρινίζοντας ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν Κύπρια υπήκοος και δεν ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοκρατίας.  Ο πατέρας της 24χρονης, Κλεάνθης Καπετάνιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πριν από τριάντα περίπου χρόνια.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το ΤΕΕΠΗ ΔΠΘ

Με το άγγελμα της είδησης το ΤΕΕΠΗ του ΔΠΘ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Ανάμεσα στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ήταν και ένας δικός μας άνθρωπος.

Η Δήμητρα Καπετάνιου, 24 χρονών από την Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης που αποφοίτησε με την καλύτερη βαθμολογία τον Ιούνιο του 2022.

Το Τμήμα μας θρηνεί!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.