Προγραμματικη συμβαση μεταξυ «Κ. Καραθεοδωρη Α.Ε.» και Δημου Αρριανων 

Εκπόνηση Μελετών για το έργο: «Αισθητική και περιβαλλοντική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων κοινότητας Αράτου»

Νέα Προγραμματική́ σύμβαση με στόχο την εκπόνηση μελετών για την αισθητική και περιβαλλοντική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων της Κοινότητας Αράτου του Δήμου Αρριανών υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε., κ. Αθανάσιος Λάπατας και ο Δήμαρχος Αρριανών, κ. Αμέτ Ριτβάν.

Στο σχεδιασμό και την εφαρμογή αναπτυξιακών πρωτοβουλιών του Δήμου Αρριανών, που στοχεύουν στην αναβάθμιση του αστικού χώρου των οικισμών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, συμβάλει καθοριστικά η Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. παρέχοντας συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στην εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την ορθή, εμπρόθεσμη και άρτια υλοποίηση του έργου αισθητικής και περιβαλλοντικής ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων της Κοινότητας Αράτου.

Η Αρχιτεκτονική και η Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη που αναλαμβάνει η Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε., αφορούν σε καίριες επεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στην κοινότητα Αράτου το επόμενο διάστημα, όπως την ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας και συμπλέγματος μικρότερων πλατειών, τη διασφάλιση της ασφαλούς κίνησης πεζών και ΑμεΑ, την αναβάθμιση και την εξασφάλιση ενεργειακά σύγχρονου δημοτικού φωτισμού, την κατασκευή αρδευτικού συστήματος, νέα πεζοδρόμηση και τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού.

Ο Πρόεδρος της Κ.ΚΑΡΑΘΕΩΡΗ Α.Ε. Αθανάσιος Λάπατας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: «Βασική μας προτεραιότητα, είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή κατάλληλων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και η υλοποίηση έργων, που  καλύπτουν τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία τους και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Προτάσσοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε., για άλλη μία φορά, επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη των φορέων που την επιλέγουν για επιστημονικό και τεχνικό σύμβουλο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.