ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Κ. Κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

Από το Σάββατο 19 Αυγούστου έως την Τετάρτη 23

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος για τις επικείμενες θρησκευτικές λειτουργίες

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023

18:30. Ο Σεβασμιώτατος,  επί τη αναδείξει της Μαρωνείας ως ιστορικής έδρας του Δήμου Μαρωνείας-Σαππών, θα προστεί της Επισήμου Δοξολογίας που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρωνείας.

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023

07:00. Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κίρκης.

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023

  • 18:00. Εσπερινός στο Ιερό Εξωκκλήσιο «Ρόδον το Αμάραντον», όπου ευρέθη η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος θα προστεί της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος προς την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.
  • 19:00. Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023

  • 07:00. Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.
  • 18:30. Ο Σεβασμιώτατος θα υποδεχθεί πιστό αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Σουμελά» στην συμβολή των οδών Αγίου Κοσμά και Γεωργίου Παπανδρέου και εν συνεχεία θα προστεί της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος έως τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
  • 19:00. Ο Σεβασμιώτατος χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023

07:00. Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.