Προγραμμα Σεβασμιωτατου Μητροπολιτου Μαρωνειας και Κομοτηνης κ. Παντελεημονος

Από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έως την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Σάββατο, 30-09-2023:

Ώρα 10:15. Ο Σεβασμιώτατος θα προστεί της Επισήμου Δοξολογίας επί τη Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευργετών της Πατρίδος μας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Ώρα 19:00. Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού δια την εορτή των Οσίων Πατέρων ημών Ρωμανού του Μελωδού και Ιωάννου του Κουκουζέλους και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αοιδίμων Μαϊστόρων και Διδασκάλων της Ιεράς Μουσικής ως και των κεκοιμημένων Ιεροψαλτών, Μελών και Δωρητών του Συλλόγου των Φίλων Βυζαντινής Μουσικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος  Κομοτηνής.

Ώρα 21:00. Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόσου.

Κυριακή, 01-10-2023:

Ώρα 10:30. Ο Σεβασμιώτατος θα προστεί της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ των πεσόντων για την νήσονΚύπρον, επί τη Ημέρα της Κυπριακής Ανεξαρτησίας, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Δευτέρα, 02-10-2023:

Ώρα 10:00: Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 στο ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. Ώρα 17:00. Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού δια την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο των Υφαντών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.