Προγραμμα Σεβασμιωτατου Μητροπολιτου Μαρωνειας και Κομοτηνης κ.κ. Παντελεημονος

  • Κυριακή, 13/05/2018-πρωί: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μεσσούνης.

 

  • Κυριακή, 13/05/2018-10:30 π.μ.: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα μετάσχει της τελετής της επίσημης επάρσεως της ιστορικής σημαίας από τον Δήμαρχο της πόλεως στον χώρο του Ηρώου.

 

  •  Κυριακή, 13/05/2018-19:00: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα υποδεχθεί την σεβάσμια και θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης από την ομώνυμη Ιερά Μονή Βαθυρρύακος μπροστά από το Δημαρχείο Κομοτηνής και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση Αυτής διά των οδών: Ορφέως και Βενιζέλου, που θα καταλήξει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου θα ψαλεί η ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών: Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου, Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, και του Ποιμενάρχου μας Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

 

  • Δευτέρα, 14/05/2018-πρωί: Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών: Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, και του Ποιμενάρχου μας Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

 

  • Δευτέρα, 14/05/2018-10:30 π.μ.: Επίσημος Δοξολογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, μετά δε ταύτην θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γεώργιο Πετρίδη.

 

  • Δευτέρα, 14/05/2018-11:15 π.μ.: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα αναπέμψει επιμνημόσυνη  δέηση στον χώρο του Ηρώου, μετά δε από αυτήν κατάθεση στεφάνων και εν συνεχεία Παρέλαση.

 

  • Τρίτη, 15/05/2018-20:00: Ο ΣεβασμιώτατοςΜητροπολίτης θα ιερουργήσει κατά την ιερά Αγρυπνία επί τη αποδόσει της εορτής του Πάσχα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

 

  • Τετάρτη, 16/05/2018-18:30: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στο εορτάζον Παρεκκλήσιο Αναλήψεως του Σωτήρος Φωλεάς (Πλατανάκια).

 

  • Πέμπτη, 17/05/2018-πρωί: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Αετοκορυφής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.