Προγραμμα Σεβασμιωτατου Μητροπολιτου Μαρωνειας και Κομοτηνης κ.κ. Παντελεημονος

Σάββατο,13/05/2017-7:00 μ.μ. : Yποδοχή της θαυματουργού ιεράς Εικόνος της Παναγίας Φανερωμένης από την ομώνυμη Ιερά Κοινοβιακή Μονή Βαθυρρύακος έμπροσθεν του Δημαρχείου και εν συνεχεία λιτάνευση δια των οδών Ορφέως και Βενιζέλου με κατάληξη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής όπου  θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο λόγο.
 
Κυριακή,14/05/2017-πρωί: Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, προεξάρχοντος του Σεβασ-
μιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου και Μυκόνου κ. Δωροθέου του Β΄, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών: Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και του Ποιμενάρχου μας, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.
 
Κυριακή,14/05/2017-10:30π.μ.: Πανηγυρική Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, μετά το πέρας της οποίας τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Ελλογιμώτατος Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής κ. Αθανάσιος Καραμπίνης.
 
Kυριακή,14/05/2017-11:15π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος  στο Ηρώο της πόλεως και εν συνεχεία κατάθεση στεφάνων, μετά από αυτήν παρέλαση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.