Προγραμμα Σεβασμιωτατου Μητροπολιτου Μαρωνειας και Κομοτηνης κ.κ. Παντελεημονος

  • Κυριακή, 12-05-2019 – πρωί: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό  Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θρυλορίου και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού.

 
 

  • Κυριακή, 12-05-2019 -11:00: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα προστεί του μνημοσύνου  υπέρ αναπαύσεως των εκτελεσθέντων 29 Ξυλαγανιωτών υπό των Βουλγαρικών στρατευμάτων κατοχής στο εν Ξυλαγανή μνημείο των εξονομασθέντων πεσόντων.

 
 

  • Κυριακή, 12-05-2019 – 11:30: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα επευλογήσει την έναρξη του  2ου αγώνα δρόμου υπό τον τίτλο: «Το Μονοπάτι της Παναγίας», από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής προς την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, συνολικής αποστάσεως 15 χιλιομέτρων.

 
 
    

  • Δευτέρα, 13-05-2019 – 19:00: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα υποδεχθεί μετά των προσκληθέντων Μητροπολιτών: Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος,  Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, και Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής Βαθυρρύκος μπροστά από τον Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής. Εν συνεχεία θα σχηματισθεί πομπή δια των οδών: Σοφούλη, Δημοκρίτου, Ορφέως, Δημοκρατίας και θα καταλήξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου θα τελεσθεί η ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού των Ελευθερίων της πόλεως.

 

  • Τρίτη, 14-05-2019 – πρωί: Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγ- γελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.  

 
 

  • Τρίτη, 14-05-2019 – 10:30: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και ο πανηγυρικός της ημέρας υπό του Δημάρχου της πόλεως.

 
 

  • Τρίτη, 14-05-2019 – 11:15: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλεως. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.