Προγραμμα Σεβασμιωτατου Μητροπολιτου Μαρωνειας και Κομοτηνης κ.κ. Παντελεημονος

  • Κυριακή, 14-04-2019 – πρωί: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα συνιερουργήσει μετά των προσκληθέντων Μητροπολιτών: Γρεβανών κ Δαυΐδ, και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, και θα αναπέμψει επιμνημόσυνη δέηση έμπροσθεν του μνημείου εντός του περιβόλου του Ιερού Ναού υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού και της Ανατολικής Ρωμυλίας.

 

  • Κυριακή, 14-04-2019 – 18:00: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Κατανυκτικού εσπερινού στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, κατά την διάρκεια του οποίου θα μιλήσει ο Ιερομόναχος π. Αρτέμιος, αδελφός της ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους.

 

  • Δευτέρα, 15-04-2019 – πρωί: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα συνοδεύσει μέλη του  Θρησκευτικού Συλλόγου «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Κυρίου Πρώτης Σερρών.

 

  • Τρίτη, 16-04-2019 – 11:00: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα τελέσει την ακολουθία των  Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου επ’ ονόματι των Τριών Παίδων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διευθύνσεως Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.