Προγραμμα εξελιξης επικοινωνιακων δεξιοτητων για μαθητες Ε΄ και ΣΤ΄ ταξης δημοτικου

Από τον Σύλλογο γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής και τους Toastmasters Greece

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής σε συνεργασία με τους Toastmasters Greece διοργανώνει μια πρωτοποριακή δράση για τους μαθητές της πόλης με σκοπό την εξέλιξη των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει φιλόλογος που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για το σκοπό αυτό, με μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης από όλα τα σχολεία της πόλης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου, και κάθε Σάββατο ώρες 4-6μμ, έως τον Μάιο.

Τι είναι οι Τοastmasters

Οι Τοastmasters αποτελούν έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Περιλαμβάνουν πάνω από 345,000 μέλη σε περισσότερες από 140 χώρες και εκπροσωπούνται με περισσότερους από 15.500 ομίλους εκ των οποίων οι 9 είναι στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία. Έχουν ως βασικό στόχο την καλλιέργεια της υπεροχής στην επικοινωνία και την ηγεσία.

Οποιοσδήποτε είναι μεγαλύτερος από 18 χρονών, μπορεί να γίνει Toastmaster αρκεί να νιώθει βαθιά και ουσιαστικά την επιθυμία να βελτιώσει τις επικοινωνιακές και ηγετικές του δεξιότητες. Τα μέλη των Toastmasters συνθέτουν μια ποικιλόμορφη ομάδα, που εκτείνεται σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς κι απευθύνεται σε κάθε κοινωνικο-οικονομικό πλαίσιο/υπόβαθρο.

Info

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα στο 6932 613 633 – περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Επίσης για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορούν να επικοινωνούν στο ανωτέρω τηλέφωνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.