Προετοιμαζονται για την πιστοποιηση ISO

Σε εργώδη προετοιμασία ενόψει των διαδικασιών πιστοποίησης κατά ISO, βρίσκονται οι σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατά τη διημερίδα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Περιφέρειας Ιάσμου «η Ελπίδα» και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιάσμου, τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την πιστοποίηση ISO 9001:2000 και την προσαρμογή των φορέων στο πρότυπο.

 

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας κι ο Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, για θέματα Πιστοποίησης, Διαχείρισης Ποιότητας& Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Λάμπρος Μπούκλης.

 

Στις εργασίες της διημερίδας, οι οποίοι είχε ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών» συμμετείχαν εκπρόσωποι των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Τραϊανούπολης, Ροδόπης Κοκκινοχώματος, Καβάλας.

 

Τον σημαντικό ρόλο και το έργο του στη διάδοση της εθελοντικής προσφοράς αίματος εξήραν σε χαιρετισμούς τους τόσο ο Κώστας Κατσιμίδας, Αντινομάρχης Ροδόπης, όσο Στέργιος Θεοχαρίδης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου κι εκπρόσωπος του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργού Γιώργου Πεταλωτή, Χρήστος Αμπατζιάνης.

 

Το ζήτημα της πιστοποίησης των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ISO, θα απασχολήσει και νέο κύκλο επαφών μεταξύ της διοίκησης της ΠΟΣΕΑ και των εκπροσώπων των αιμοδοτών, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

 

Σημειώνεται τέλος ότι η διημερίδα οργανώθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, της Νομαρχίας Ροδόπης και του Δήμου Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.