«Πρεμιερα» για το κοινωνικο φροντιστηριο της Μητροπολης

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Παντελεήμων

Αγιασμό με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί προέκταση του επιτελούμενου κοινωνικού έργου της τοπικής εκκλησίας και, χάρη στην αξιέπαινη προσφορά καθηγητών της πόλης μας, παρέχει πολύτιμα εφόδια γνώσης σε δεκάδες νέους της περιοχής μας, στον αγώνα που κάνουν για να ανταποκριθούν στις σχολικές του υποχρεώσεις.

Κατά την προσφώνησή του, ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τα προέτρεψε να μην αποσπούν την προσοχή τους από την προσφερόμενη σε αυτά γνώση, αλλά με πίστη στο Θεό, βοήθεια από τους καθηγητές και καθοδήγηση από την οικογένεια, να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές, που αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους επ’ ωφελεία των νέων, ενώ στο τέλος διένειμε το πρόγραμμα των μαθημάτων, διάφορα είδη γραφικής ύλης ως ευλογία και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.