Πραξη αγαπης για τον συνανθρωπο απο τους μαθητες του Εσπερινου ΕΠΑΛ

Δώρισαν τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευπαθών οικογενειών

Την απόφαση να «στρώσουν» το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευπαθών οικογενειών του Δήμου Κομοτηνής έλαβαν φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ της Κομοτηνής, συγκεντρώνοντας χρήματα με στόχο την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για όσους συμπολίτες μας τα έχουν ανάγκη.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου κ.Ζώης Γούδας, από την έναρξη της φετινής χρονιάς στις σκέψεις των μαθητών ήταν η υλοποίηση μιας πράξης αγάπης προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Η απόφαση αυτή βρήκε εφαρμογή με την συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού, που έγινε εφικτό από την συμμετοχή όλων, ο καθένας από το υστέρημά του, το οποίο διατέθηκε για την αγορά τροφίμων για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων οικογενειών.

Ο αντιπρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου κ.Αλέξανδρος Τσιτιρίδης υπογράμμισε την καθολική, σχεδόν, συμμετοχή όλων, απευθύνοντας τις ευχαριστίες του προς το σύνολο των μαθητών και των μαθητριών, αλλά και προς τον διευθυντή του σχολείου που στήριξε την όλη προσπάθεια.

Ο ίδιος εκ μέρους του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑΛ ευχήθηκε σε όλους «Καλές γιορτές, με υγεία. Ο καινούργιος χρόνος να φέρει χαρά και τα όνειρα όλων των ανθρώπων να γίνουν πραγματικότητα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.