Πραγματοποιηθηκε το Σαββατο η 21η Ετησια Εκλογοαπολογιστικη Συνελευση της Ενωσης Αξιωματικων Ελληνικης Αστυνομιας ΑΜ-Θ

Με τη συμμετοχή βουλευτών, τοπικών και υπηρεσιακών αρχών από όλη την περιφέρεια

Την 21η Ετησία Εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση πραγματοποίησε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ, το Σάββατο 6 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης μας. Η Ένωση αριθμεί σήμερα 290 μέλη ενώ η φετινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή της.
 
Τις εν λόγω εργασίες χαιρέτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ. Παντελεήμων, ο Βουλευτής Ροδόπης και τ.Υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης N.Δ. κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο Βουλευτής Έβρου και επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης,ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Δημήτριος Πολιτειάδης,ο Αναπληρωτής Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Α.Μ.Θ. Ταξίαρχος κ. Αβραάμ Κοσκερίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Παναγιώτης Χατζηδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Ισαάκ Μουστικίδης.
 
Στο πλαίσιο των ως άνω εργασιών πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Αναστάσιο Δραγουδάκη, σχετικά με τα τρέχοντα συνδικαλιστικά ζητήματα δεδομένης της δημοσιονομικής οικονομικής κρίσης της χώρας, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σώμα. Ακολούθησε ενημέρωση επί των δικαστικών διεκδικήσεων της Ένωσης από την νομική σύμβουλο της Ένωσης, αναγνώσθηκαν τα πεπραγμένα (Διοικητικός Απολογισμός), ανακοινώθηκε ο Ισολογισμός του Οικονομικού Έτους 2014-2015 και ολοκληρώθηκε με την έγκριση ομόφωνου ψηφίσματος με τα βασικότερα θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά αιτήματα της Ένωσης.
 
Ταυτόχρονα με τις εργασίες πραγματοποιήθηκαν μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τρεις βραβεύσεις. Συγκεκριμένα του Αντιστράτηγου ε.α. Γεώργιου Σαλαμάγκα, τέως Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ και του Υποστράτηγου ε.α Γεώργιο Γκοδοσίδη, τέως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης για την πολυετή προσφορά τους στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ και την κοινωνία καθώς και του Ταξίαρχου Αβραάμ Κοσκερίδη, Αναπληρωτή Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Α.Μ.Θ. και Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας για την 17χρονη αδιάλειπτη προσφορά του στο συνδικαλιστικό κίνημα των Αξιωματικών της Αστυνομίας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.