Πραγματοποιηθηκαν τα θυρανοιξια του Παρεκκλησιου του Αγιου Πορφυριου

Το νέο παρεκκλήσι βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της Κομοτηνής

Το απόγευμα της Τετάρτης, 17ης Απριλίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την ακολουθία των Θυρανοιξίων Παρεκκλησίου του Αγίου Πορφυρίου στις εργατικές κατοικίες της Ενορίας του Αγίου Στυλιανού Κομοτηνής.
 

Παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε η ακολουθία με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής να εκφράζει την σπουδαιότητα ύπαρξης του Ιερού παρεκκλησίου στην Ανατολική είσοδο της πόλης, μιλώντας με εγκωμιαστικά σχόλια για την προσφορά του Αρχιμανδρίτη Αλέξανδρου Γκατζή, του προέδρου και των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου της Ενορίας του Αγίου Στυλιανού για την πρωτοβουλία και τη διάθεση. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κομοτηνής και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για τη συνεργασία με την τοπική εκκλησία, που αποφέρει καρπούς μέρα με τη μέρα.
 
Στα θυρανοίξια έδωσαν το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μουρτίδης και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Μανανάς αλλά και δεκάδες πιστοί, που παρακολούθησαν την παράκληση με κατάνυξη και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Μητροπολίτη για την πρωτοβουλία που πήρε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.