Ποτε θα ολοκληρωθει η Σοφουλη;

Ο άστατος καιρός καθυστέρησε τις εργασίες, βεβαιότητα από τη διοίκηση του Δήμου πως το έργο θα παραδοθεί πριν τα τέλη Ιουλίου

Την βεβαιότητα πως η οδός Σοφούλη θα έχει ολοκληρωθεί πριν τα τέλη Ιουλίου, όταν και λήγει η τελευταία παράταση για το έργο που έχει δώσει ο Δήμος Κομοτηνής, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης.

Αφορμή ήταν η δυσπιστία που εξέφρασε, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή κ. Ελένη Λαφτσή, αν το έργο, το οποίο έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά, θα ολοκληρωθεί μέχρι την προθεσμία που έχει δώσει ο Δήμος Κομοτηνής, στα τέλη Ιουλίου.

Απαντώντας ο κ. Γκαράνης σημείωσε πως αναμένουν οι εργασίες να έχουν τελειώσει πριν το τέλος Ιουλίου. Τα έργα καθυστέρησαν, υπενθύμισε στην κ. Λαφτσή, λόγω του θέματος που δημιουργήθηκε με τον πύργο του κάστρου και την κάλυψή του, πιστεύει όμως πως ο δρόμος θα αποδοθεί σύντομα στους πολίτες.

Αυτό που είναι σίγουρο, ανέφερε, είναι πως δεν θα δοθεί άλλη διορία. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Δημήτρης Καρασταύρου ανέφερε πως οι εργασίες είχαν σταματήσει το προηγούμενο δεκαήμερο λόγω του άστατου καιρού, παρόλα αυτά τελικά εδώ και μερικές μέρες προχωρούν οι εργασίες. Ο Αντιδήμαρχος εκτίμησε πως οι εργασίες δεν απαιτούν πολύ παραπάνω από μία εβδομάδα, και οι δικές τους υπηρεσίες πιέζουν για την ολοκλήρωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.