«Ποσα γνωριζεις για το “Upcycling”;»

Νέα πράσινη αποστολή από το Followgreen του Δήμου Κομοτηνής

Το Followgreen Δήμου Κομοτηνής στη νέα πράσινη αποστολή του μας καλεί να ενημερωθούμε σχετικά με τη διαδικασία του “Upcycling”, που σημαίνει δημιουργική ή αναβαθμισμένη για τη μεταποίηση υποπροϊόντων, αποβλήτων, ή άλλων αχρησιμοποίητων υλικών σε νέα προϊόντα, πολύ καλύτερης ποιότητας και φυσικά μεγαλύτερης περιβαλλοντικής αξίας.

Να θυμίσουμε ότι κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – GreenMission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/ή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/ή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Οι συμμετέχοντες στην νέα πράσινη αποστολή «Πόσα γνωρίζεις για το “Upcycling”;» θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα Xiaomi Redmi 9A.

Info

Ο σύνδεσμος της νέας πράσινης αποστολής είναι ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.