Πως να προστατευθουν οι τετραποδοι φιλοι μας απο τις υψηλες θερμοκρασιες που επικρατουν αυτο το διαστημα

Συμβουλές σε εκπομπή του ANT1 έδωσαν οι Ξανθιώτες Τζαν Μεμέτ Αλή, και Ζεκή Μεμέτ Αλή της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, και συγκεκριμένα η Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης του Τομέα Σαμαρειτών-Διασωστών & Ναυαγοσωστών, προτείνει χρήσιμες συμβουλές για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, προκειμένου να προστατευθούν οι τετράποδοι φίλοι μας από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτό το διάστημα.

Καλεσμένοι για την παρουσίαση της εν λόγω θεματικής ενότητας ήταν, οι δυο Ξανθιώτες Διασώστες – Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών K9 Search and Rescue Ε.Ε.Σ., κύριος Τζαν Μεμέτ Αλή, και ο κ. Ζεκή Μεμέτ Αλή, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Υγεία πάνω απ΄ όλα», οι οποίοι μεταξύ άλλων τόνισαν: «οι τετράποδοι φίλοι μας δεν χαίρουν διαφορετικής αντιμετώπισης από τους ανθρώπους τόσο στη πρόληψη από τον καύσωνα όσο και στη παροχή πρώτων βοηθειών, πλην, εάν υπάρχει ειδική σύσταση από κτηνίατρο.

Τις εν λόγω οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε στους επίσημους λογαριασμούς Facebook και Instagram του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.