Πορεια στο κεντρο της πολης για την εκκενωση του του Αναρχικου Στεκιου Utopia A.D

«Θεωρούμε πως η εκκένωση του στεκιού αποτελεί την συνέχεια της κρατικής επίθεσης στην κατειλημμένη νομική σχολή και της προσαγωγής 18 φοιτητ(ρι)ών»

Λίγες ώρες μετά την σημερινή εκκένωση του Αναρχικού Στεκιού Utopia A.D, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση στην οποία αλληλέγγυος κόσμος ενημερώθηκε για την κατάσταση. Ως πρώτη κίνηση, διοργανώθηκε πορεία περίπου 60 ατόμων που ξεχύθηκε στο κέντρο της πόλης, με δυνατό παλμό και αναγραφή συνθημάτων. Η πορεία κατέληξε έξω από το εκκενωμένο στέκι, όπου συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις.

«Θεωρούμε πως η εκκένωση του στεκιού αποτελεί την συνέχεια της κρατικής επίθεσης στην κατειλημμένη νομική σχολή και της προσαγωγής 18 φοιτητ(ρι)ών, εκ των οποίων 12 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Κύριοι υπεύθυνοι για τις κατασταλτικές επιχειρήσεις είναι ο πρύτανης Φώτης Μάρης και ο κοσμήτορας της νομικής σχολής, Μιχάλης Χρυσομάλλης. Κανένας εκ των δύο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την οργάνωση των παραπάνω ενεργειών» σημειώνεται σε ανακοίνωσή τους που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως «εμείς, από την πλευρά μας αφενός καλούμε την πρυτανική αρχή, εάν διαθέτει ίχνος αξιοπρέπειας, να σταματήσει να μεταθέτει τις ευθύνες της αλλού, αφετέρου διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα επιλέξουμε τον δρόμο της σιωπής και προειδοποιούμε πως τίποτα δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ.

Αναρχικό Στέκι Utopia A.D (Κατάληψη από το 2003… Και συνεχίζουμε)».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.