Πολυ συντομα η συναψη συμβασης μεταξυ του Κ.Υ.Υ.Α.Π./ΤΑΠΑΣΑ και του Φαρμακευτικου Συλλογου Ροδοπης

Προς επίλυση τα προβλήματα με την καταβολή φαρμακευτικής συμμετοχής από μερίδα αστυνομικών

Μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 31 Μαΐου  2023 στην Αθήνα, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά μαζί με τον εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Δ.Σ. του Ταμείου Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΑΠΑΣΑ) κ. Γεώργιο Αυρηλιώνη, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΑΠΑΣΑ Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Μανώλη και την Τμηματάρχη του Κ.Υ.Υ.Α.Π. Αστυνόμο Β΄ κ. Αγγελική Στάθη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέλιξη των διαδικασιών για την σύναψη σύμβασης μεταξύ του Κ.Υ.Υ.Α.Π./ΤΑΠΑΣΑ και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, ώστε οι ασφαλισμένοι στο Ταμείο πρώην Αστυνομίας Πόλεων αστυνομικοί που υπηρετούν στον Νομό Ροδόπης  να απαλλάσσονται της υποχρέωσης καταβολής συμμετοχής  για την αγορά φαρμάκων και το ποσοστό συμμετοχής να καταβάλλεται απευθείας από τον Κ.Υ.Υ.Α.Π. στα φαρμακεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης.

Σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπήρχαν στο πληροφοριακό σύστημα του Ταμείου και προκαλούσαν χρονική καθυστέρηση, η ενημέρωση ήταν ότι εντός των προσεχών ημερών θα έχουν ξεπεραστεί στο σύνολό τους.

«Πολύ σύντομα, θα μπορούμε να έχουμε θετική εξέλιξη ως προς την δικαίωση ενός ακόμη αγώνα της  παρούσας  Διοίκησης της Ένωσής μας, η οποία εδώ και δύο έτη έχει προβεί σε πληθώρα συναντήσεων αναπτύσσοντας μία  εξαιρετική συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ροδόπης, αλλά και με τη Διοίκηση του ΤΑΠΑΣΑ, πάντα  με την στήριξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη Γερακαράκου» δήλωσε σχετικά η κ. Τζατζανά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.